Siirry sisältöön

Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pirkanmaa (Alavus, Seinäjoki, Vaasa, Virrat)

Mittatarkkaa timanttityötä

Timantti- ja Urakointipalvelu Myva Oy tarjoaa timanttiporaus- ja timanttisahauspalveluja Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueilla.

Teemme timanttiporauksia ja -sahauksia sekä uudis- että saneerauskohteissa, minkä lisäksi tarjoamme pienimuotoisia timanttipurkutöitä, robottipiikkauksia ja kaivuutöitä. Timanttisahaukset teemme rakenteita rikkomatta.

Asiakkaisiimme kuuluvat niin rakennusliikkeet, joille teemme timanttitöitä alihankintana, kuin muutkin yritykset, minkä lisäksi palvelemme esimerkiksi yksityisiä rakentajia.

TARKKAA JÄLKEÄ TIMANTTIPORALLA

Timanttiporaus on tehokas ja siisti menetelmä, jonka avulla reikiä voidaan porata tarkasti niin betonilattioihin, tiiliseiniin, asfalttiin kuin muihinkin koviin materiaaleihin. Timanttiporan vähäisen pölyn ja melun ansiosta poraus voidaan suorittaa jopa ilman, että tilan muiden käyttäjien täytyisi keskeyttää omat työnsä. Käytössämme ovat laadukkaat sähkökäyttöiset timanttiporat, joilla poraamme halkaisijaltaan 20 mm aina 850 mm reikiin asti.

Kun timanttiporan käyttäjänä on kokenut ammattilainen, vaativatkaan kohteet eivät tuota ongelmia. Me teemme työmme aina huolellisesti ja turvallisesti!

timanttiporaus-etelapohjanmaa-pirkanmaa-309x360

TIMANTTISAHAUS RAKENTEITA RIKKOMATTA

Timanttisahaus tarjoaa tehokkaan tavan leikata betonia, kiviainesta, muurattuja rakenteita sekä muita kovia materiaaleja nopeasti ja pölyttömästi. Yleisimpiin käyttökohteisiin kuuluvat esimerkiksi ovi- ja ikkuna-aukkojen sahaukset ja laajennukset sekä muut suuremmat läpiviennit.

Työskentelemme taidokkaasti vaativissakin sahauskohteissa ja teemme mittatarkat sahaukset rakenteita rikkomatta. Käytössämme olevien timanttisahojen, lattiasahojen ja käsisahojen avulla timanttisahaus onnistuu jopa 41 cm syvyyteen asti.

TIMANTTIPORAUS JA -SAHAUS OVAT TAITOLAJEJA

- Meiltä ne sujuvat siististi ja tarkasti!

Vieritä ylös