Siirry sisältöön

Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pirkanmaa (Alavus, Seinäjoki, Vaasa, Virrat)

Mittatarkkaa timanttityötä

Timantti- ja Urakointipalvelu Myva Oy tarjoaa timanttiporaus- ja timanttisahauspalveluja Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueilla.

Timanttiporauksia ja -sahauksia tehdään sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Asiakkaisiin kuuluvat niin rakennusliikkeet, joille tehdään timanttitöitä alihankintana, kuin muutkin yritykset sekä yksityiset rakentajat.

TARKKAA JÄLKEÄ TIMANTTIPORALLA

Timanttiporaus on tehokas ja siisti menetelmä, jonka avulla reikiä voidaan porata tarkasti niin betonilattioihin, tiiliseiniin, asfalttiin kuin muihinkin koviin materiaaleihin. Timanttiporan vähäisen pölyn ja melun ansiosta poraus voidaan suorittaa jopa ilman, että tilan muiden käyttäjien täytyisi keskeyttää omat työnsä. Käytössä on laadukkaat sähkökäyttöiset timanttiporat, joilla poraus onnistuu halkaisijaltaan 20 mm aina 850 mm reikiin asti.

Kun timanttiporan käyttäjänä on kokenut ammattilainen, vaativatkaan kohteet eivät tuota ongelmia. Työ tehdään aina huolellisesti ja turvallisesti!

timanttiporaus-etelapohjanmaa-pirkanmaa-309x360

TIMANTTISAHAUS RAKENTEITA RIKKOMATTA

Timanttisahaus tarjoaa tehokkaan tavan leikata betonia, kiviainesta, muurattuja rakenteita sekä muita kovia materiaaleja nopeasti ja pölyttömästi. Yleisimpiin käyttökohteisiin kuuluvat esimerkiksi ovi- ja ikkuna-aukkojen sahaukset ja laajennukset sekä muut suuremmat läpiviennit.

Työ tehdään taidokkaasti vaativissakin sahauskohteissa ja mittatarkat sahaukset onnistuu rakenteita rikkomatta. Käytössä olevien timanttisahojen, lattiasahojen ja käsisahojen avulla timanttisahaus onnistuu jopa 41 cm syvyyteen asti.

TIMANTTIPORAUS JA -SAHAUS OVAT TAITOLAJEJA

- Osaavissa käsissä työt sujuvat siististi ja tarkasti!

Vieritä ylös